NOVA FORMULA! Još 2x ulja norveškog lososa!

Omega-3 masne kiseline

Omega-3 masne kiseline su vrsta polinezasićenih masti koje su neophodne za pravilno funkcioniranje našeg tijela. Posebno su dobre za srce, mozak i vid.

EFSA (Europska agencija za sigurnost hrane) pozitivno je ocijenila njihove blagotvorne učinke koje je potvrdila službenim zdravstvenim tvrdnjama.

  • EPA i DHA kiseline doprinose normalnoj funkciji srca1.
  • DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga2.
  • DHA doprinosi održavanju normalnog vida.

Ljudski organizam nije u stanju samostalno proizvoditi omega-3 kiseline, pa one trebaju biti trajni element naše prehrane. Njihov prirodni izvor je primjerice masna morska riba kao što su losos, haringa, skuša (preporučena konzumacija min. 2 - 3 puta tjedno)4.

Nažalost, Hrvati jedu vrlo malo ribe, gotovo tri puta manje od Norvežana. Ako ne volite ribu ili ju jedete u malim količinama, vrijedi razmisliti o nadopunjavanju prehrane visokokvalitetnim dodatkom prehrani.

U dodatku prehrani OmegaMarine™ sastojci su odabrani tako da zadovoljavaju preporučenu dnevnu potrebu za omega-3 kiselinama3.

1 Povoljan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA.
2 Povoljan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg DHA.
3 Izvor: https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2815. Preporučena dnevna doza OMP (2 kapsule) sadrži 275 mg DHA + EPA.
4 Izvor: https://knowledge4policy.ec.europa.eu/health-promotion-knowledge-gateway/food-based-dietary-guidelines-europe-table-9_en

Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja usluga. Pretpostavljamo da se slažete, ako ne možete ih isključiti ako želite saznati više pročitajte.
×
50%
POPUSTA
OmegaMarine™
Samo sada uštedite
blizu 192 EUR!